Untitled design(3).png

Zaps is een modebedrijf met veel traditie - Ze ontwikkelen al vele jaren voor de Poolse en buitenlandse markt en groeien voortdurend. Ze produceren kleding voor vrouwen die waarde hechten aan elegantie, mode, comfort, goede pasvorm en hoge kwaliteit.

Untitled design(2).png

In Toush is een jong merk gecreërd door Kasia Lewandowska. Ze zijn specialisten op het vlak van ontwerpen en hebben al vele jaren ervaring in de Poolse modewereld.
In Toush biedt een heel jaar lang een selectie aan van zowel blazers als playsuits en maatbroeken.

Add Your Title

This is a great place to add a tagline.

Tell customers more about you. Add a few words and a stunning pic to grab their attention and get them to click.

This space is ideal for writing a detailed description of your business and the types of services that you provide. Talk about your team and your areas of expertise. 

Untitled design(8).png

LAVARD

Lange traditie en ervaring op maat was de basis waarop het merk LAVARD was gebouwd, met een modern ontwerp van wereldniveau. Het merk biedt een ruime keuze aan klassieke kleding voor zowel dames als heren. Alle productie vindt plaats in Stare Bystre, aan de voet van het Tatra-gebergte. Van ontwerp tot distributie - bij elke stap ondergaan LAVARD-producten een strikte controle om aan de eisen van de klant te voldoen. De merkcollecties zijn gebaseerd op hoogwaardige Italiaanse stoffen en modetrends in de wereld.

Untitled design(6).png

Fabien is een Pools kledingmerk opgericht in 2004. Ze creëren met passie stijlvolle kleding voor vrouwen. De beste kwaliteit en klanttevredenheid staan ​​bij hen voorop.